Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Toimistoassistentti

Haemme asiakkaallemme Elcoline Construction Oy:lle toimistoassistenttia Leppävirran toimipisteelle määräaikaiseen sijaisuuteen.

Elcoline Group on valtakunnallisesti noteerattu kasvuyritys, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. https://elcoline.fi/

Etsimämme henkilö on organisointikykyinen, järjestelmällinen ja oma- aloitteinen. Omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti. ERP järjestelmän lisäksi käytät työssäsi Office ohjelmia, joten perus ATK-taidot ja aiempi kokemus toimistotyöstä ovat eduksi.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti mm. ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskutusta, varaston täsmäystä, kulkulupien järjestämistä, tuntikirjausten tarkistusta, tuotantolisien laskenta yhdessä palkkahallinnon kanssa, asentajien matkojen ja majoitusten järjestelyä työreissuilla jne.

Työtehtäviin perehdytetään, mutta tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä täsmällinen ja oma—aloitteinen työskentelytapa. Osaat talon tavat opittuasi suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti sekä hoidat annetut työtehtävät huolellisesti. Odotammekin valmiutta opetella uusia asioita sekä topakkaa, motivoitunutta työotetta ja vastuunottokykyä.

Tarjoamme määräaikaisen tehtävän, jossa sijaisuuden jälkeen on myös mahdollisesti mahdollisuus työllistyä yrityksen muissa yksiköissä. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etätyönä.

Työ alkaa lomakauden jälkeen, viimeistään syyskuun alussa. Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen 18.7.2021 mennessä.

 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 10-14 HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application