Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kiinteistöhuollon moniosaaja

Master yhtiöt on rakennus-, kiinteistökehitys ja vähittäiskaupanalalla toimiva konserni. Perustamme toimitamme osaaviin ihmisiin, rohkeisiin unelmiin ja rehtiin tekemisen meininkiin. Master Yhtiöt Oy on Master Yhtiöt -konsernin emoyhtiö ja koko konsernimme liikevaihto on n. 32 milj. € 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteen Paiholaan kiinteistöhuollon moniosaajaa. 

Työtehtävässä huolehdit koko Paiholan kiinteistökannan ylläpidosta, niihin liittyvistä huolloista sekä oman kaukolämpökeskuksen valvonnasta. Sinulla on teknisen alan pohjakoulutus ja työkokemusta mielellään vähintään 5 vuoden ajalta. Olet kiinteistöhuollon moniosaaja ja sinulla on kokemusta taloautomaatiosta, kiinteistönhoidosta, sekä sähkö- ja LVI-järjestelmistä. Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulta löytyy itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä intoa tehtävää työtä kohtaan ja halua kehittyä ammatillisesti. Työ edellyttää myös aika ajoin päivystysvalmiutta. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 27.06.2021 mennessä – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!  

Tarjoamme valitulle henkilölle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän ainutlaatuisessa ympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan ja koko organisaation täyden tuen työssä onnistumiseen. Mikäli haluat kehittää omaa osaamistasi, niin tarjoamme siihen myös täyden tuen! Uutta työtehtävää ja työympäristöä voit fiilistellä tämän linkin takaa: 

 https://youtu.be/2nc3rDJ6fwI 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

HR asiantuntija Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application