Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Caddiemaster

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun caddiemasteria.

Caddiemasterina toimit golfkentän käyntikorttina, sillä hän kohtaa ensimmäisenä kaikki kentälle tulevat asiakkaat. Työpäiväsi koostuu monipuolisista tehtävistä, joihin kuuluu asiakaspalvelua niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varauksia, kassan hoitoa ja tilityksiä sekä muita erilaisia golfkentän toimintaan liittyviä työtehtäviä. 

Oletko etsimämme vähintään 18-vuotias asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja reipas tekijä, joka pystyy toimimaan hektisessäkin ympäristössä. Työssä on eduksi golfin tuntemus sekä aikaisempi työskentely tehtävissä sekä golfohjelmiston tunteminen. Työ edellyttää voimassaolevia hygienia- ja anniskelupassia.

Työ on määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Mahdollisuudet työn alkamiseen ovat pikaiset ja työtä riittää syys-lokakuuhun asti erikseen sovittavalle ajanjaksolle. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application