Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varasto- ja prosessityöntekijä Kokemäelle

Haemme nopealla aikataululla Suomen Viljavalle, Kokemäen toimipisteeseen VARASTO- ja PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ.

Suomen Viljava Oy on Suomen suurin viljan ja agri-bulkraaka-aineiden käsittelyyn ja varastointiin erikoistunut yritys. Tarjoamme varastointi- ja käsittelypalveluja sekä kotimaassa että vienti-, tuonti- ja transitokaupassa toimiville yrityksille. Satamavarastoissa varastoimme puolet ja käsittelemme noin 80 % Viljavan volyymeista. Sisämaan varastot palvelevat kotimaan teollisuutta sekä toimivat ensisijaisina varastoina huoltovarmuusviljalle.

Ensisijaisena tehtävänäsi on herneen ja härkäpavun prosessointi sekä pakkaaminen suursäkkeihin. Lisäksi avustavat työt viljaan liittyvissä tehtävissä kuten viljan kuivurin hoitoa ja syksyn sadon viljanvastaanoton aputöitä.

Työ on kaksivuorotyötä 6-14 ja 14-22, mutta valmius tulee olla myös 3-vuorotyöhön sekä kuivauksessa päivystyksessä oloon, joka on joka toinen viikonloppu.

Odotamme sinulta omatoimisuutta, joustavuutta ja sitoutuneisuutta. Vilja-alan tai elintarvikealan kokemus sekä trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti ja määräaikainen sopimus tehdään lokakuun 2021 loppuun. Kokemäen toimipiste on kiinni viikot 29 ja 30 eli silloin ei ole töitä. Palkkaus 15 euroa/tunti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10 - 15 Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application