Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varaston työnjohtaja

Organisoitko niin omaa kuin muidenkin työtä? Haluatko kehittää toimintaa ja päästä eteenpäin myös omalla urallasi?

Etsimme Ratesteel Oy:lle Vieremälle VARASTON TYÖNJOHTAJAA vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Ratesteel Oy on vuonna 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja, joka toimittaa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen laitekokonaisuuksien muodossa.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Ratesteel Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Varaston työnjohtajana työskentelet tuotantopäällikön alaisuudessa ja yhteistyössä muiden työnjohtajien kanssa. Tehtäväsi on varaston jokapäiväisestä toimivuudesta vastaaminen ja logistiikan toiminnan varmistamisen ennakoivasti.
Toimit esimiehenä päivittäisessä työssä kuudelle varastotyöntekijälle, ohjaat työskentelyä sekä huolehdit työturvallisuuden toteutumisesta. Päivittäisten rutiinien lisäksi osallistut kehitystyöhön sekä varmistat varaston ja logistiikan toimivuutta henkilöstön, materiaalien sekä koneiden ja laitteiden suhteen ennakolta ja suunnitelmallisesti.

Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä esimiestyössä sekä paineensietokykyä. Työtä helpottaa myös, jos sinulla on jo tuotannonohjauksen ja varastohallinnan tuntemusta.

Ratesteel Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi konsernin kolmen yrityksen tuen ja mahdollisuuden edetä tehtävissäsi ja urallasi. Pääset mukaan luomaan ilmapiiriltään nuorekkaan ja vahvasti kasvavan yrityksen toimintakulttuuria ja jättämään oman kätesi jäljen tapaan tehdä töitä.

Olisiko siis sinun aikasi menestyä Savon sydämessä?
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Ratesteeliin tarkemmin osoitteessa: www.ratesteel.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application