Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Liikennesuunnittelija

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen rautateiden suunnittelu-, asiantuntija-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

Oletko sinä timanttinen raideliikenteen asiantuntija?

Etsimme vahvoja raideliikenne- ja liikennejärjestelmäosaajia Proxionin liikennesuunnittelun tiimiin. Proxion painottaa toiminnassaan raideliikennettä ja vahvuuksia tekemisessä ovat yhteishenki, innovatiivisuus, avoimuus sekä idearikkaus myös uusille aiheavauksille raideliikenteen kehittämiseen liittyen.

Liikennesuunnittelun tiimissä pääset mukaan monipuolisiin raideliikennettä koskeviin selvityksiin sekä tekemään yhteistyötä yli tiimi- ja liiketoimintarajojen.  Raideliikenteen merkitys korostuu uudessa liikennejärjestelmäsuunnitelmassa ja tarjolla on hyvä näköalapaikka raideliikenteen parissa.

Liikennesuunnittelutiimin tämän vuotisista projekteista esimerkkeinä ovat mm. Väyläviraston julkaisut: Seinäjoki–Vaasa-hankearviointi (nopeudennosto sn 140) ja Turun seudun raakapuukuormauspaikat: Tarveselvitys sekä maakuntaliitoilletehdyt materiaalit: Kouvola–Kajaani-rataosan nopeudennostoselvitys ja Karjalan radan nopeudennoston jatkoselvitys. Proxion on ollut mukana monissa merkittävissä raideprojekteissa, joita ovat mm. Veron rataverkon asetinlaiteuudistuksen hankinnan valmistelu sekä JOERA (Joensuun ratapihan ratasuunnittelu) sekä Espoo-Salo oikoradan yleissuunnitelma.

Toimenkuva liikennesuunnittelun tiimissä on laaja ja sitä voidaan myös räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan. Mahdollisia projektiaiheitasi voivat olla mm.:

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta erilaisista projekteista raideliikenteen parissa, hyviä kontakteja raideliikenteen sidosryhmistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Rohkea ja avoin asenne uusia haasteita kohtaan avaa uusia mahdollisuuksia ja Proxionilla ollaan hyvin innovatiivisia. He ovat mukana edistämässä raideliikenteen automatisointia (Autonominen juna -hanke) ja duoraitioliikenteen tuomista Suomeen.

Proxionilla sinun tukenasi on yli 130 rautatiealan osaajaa ja toimipisteistä voit valita itsellesi mieleisen Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta, Mikkelistä tai Pieksämäeltä.

Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja liity osaksi Proxionin menestystarinaa!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application