Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Toimistosihteeri

Haemme asiakkaallemme toimistosihteeriä Klaukkalaan


Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia toimistotöitä. Työtehtäviin kuuluu mm. palkanlaskua, laskutusta sekä erinäisiä kirjauksia ja dokumentointia.

Etsimämme henkilö on organisointikykyinen ja oma- aloitteinen sekä omaa itsenäisen työotteen. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja laskujen käsittelystä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjolla vakituinen ja monipuolinen työ pienessä ja tiiviissä työyhteisössä, jossa hyvä tiimihenki. Työpaikka sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika: Normaali toimistotyöaika, joustovaralla.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Lisätietoja antaa arkisin tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application