Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Muovihitsaaja

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle ammattitaitoista tai pätevöitymällä ammattilaiseksi kykenevää muovihitsaria.

Hitsattaviin tuotteisisin kuuluvat mm. muoviputkistot, muoviset säiliöt, muovialtaat ja erilaiset säiliöiden/siilojen muovivuoraukset. Työltä vaaditaan erityistä tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja työmenetelmien käytöstä. Eduksi katsotaan voimassa olevat hitsausluokat sekä kuvienlukutaito.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen sopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application