Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-sorvaaja Varkauteen

RollTest Oy on luotettava vaativien mekatroniikkatuotteiden sopimusvalmistaja Varkaudessa. Käytössä on nykyaikainen konekanta, ja RollTest Oy:llä työskentelee viitisenkymmentä pitkän linjan ammattilaista, jotka ovat sitoutuneita tuotannon kehittämiseen. Tutustu tarkemmin asiakkaaseemme osoitteessa www.rolltest.fi

Etsimme RollTest Oy:lle Varkauteen CNC-sorvaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta kokemusta Fanuc-ohjelmoinnista sekä sorvin C-,B- ja Y-akseleiden ohjelmoinnista. Mastercam-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. 

Tarjolla on kokoaikainen 2-vuorotyö. Työn aloitus on valittavan henkilön kanssa sovittavissa. Työsuhde solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja sopimus jatkuu sopivan henkilön löydyttyä asiakkaan kirjoilla. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES.

Hae paikkaa nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.10-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application