Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyjä

Haemme asiakkaallemme Vantaan Tammistoon myyntihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen

Toivomme aikaisempaa työkokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri myyntitehtäviä myymälässä, aina asiakaspalvelusta tavaranvastaanottoon. Tärkeintä on iloinen ja positiivinen asenne, olet myynnillinen persoona ja pystyt toimimaan hyvin asiakkaiden parissa välillä hektisessäkin ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Hyvät kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin.

Täytä hakemuoheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoive. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja antaa Laura Vänskä: +35844 412 4189/ laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application