Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Turvallisuus- ja riskienhallinnan asiantuntija

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen rautateiden suunnittelu-, asiantuntija-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

Haemme timanttiseen tiimiimme  riskienhallinnan osaajaa mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin. Turvallisuus- ja riskienhallinnan asiantuntija pääsee osaksi asiantuntevaa turvallisuus- ja riskienhallintatiimiä. Tehtävään valittu henkilö voi työskennellä joustavasti joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Työpäiväsi ovat monipuolisia ja koostuvat mielenkiintoisista rautatiejärjestelmään liittyvistä riskienhallinta- ja turvallisuustehtävistä.

Tehtävänäsi on riskienhallinta mm. rautatiejärjestelmään kohdistuvissa teknisissä, toiminnallisissa ja organisatorisissa muutoksissa sekä rautateiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Teet myös riskienarviointeja, jotka liittyvät esimerkiksi rautatieturvallisuusjohtamisjärjestelmiin, kaupunkiraideliikenteeseen ja VAK-kuljetuksiin.

Lisäksi pääset tekemään toiminnalliseen turvallisuuteen liittyviä turvallisuus- ja riskienhallintatehtäviä seuraten EN 5012x-standardeja. Myös erilaiset turvallisuussuunnitteluun, -johtamiseen ja -hallintaan liittyvät tehtävät, riskienarviointia sisältävät selvitys- ja tutkimustyöt sekä dokumenttien laadinta ja raportointi ovat osa työnkuvaasi.

Roolissa menestyminen edellyttää vahvaa taustaa monipuolisista turvallisuus- ja riskienhallinnan tehtävistä, lisäksi suoritettu turvallisuusalan korkeakoulututkinto on tehtävässä hyödyksi. Myös aiempi kokemus rautatiealalta katsotaan eduksi.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application