Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä

Haemme Varastotyöntekijää Vantaalle.

Haemme asiakkaallemme päivätyöhön vastapainotrukki taitoista varastotyöntekijää. Työ pitää sisällään tavaran vastaanottoa ja lähetystä, tavarat puretaan ja lastataan vastapainotrukin avulla. Työtehtäviin kuuluu myös mm. kuljetustilausten tekemistä ja noutoasiakkaiden informoimista valmistuneista tilauksista.

Työ on itsenäistä pienvarastolla työskentelyä. ja varaston toimintojen ylläpitoa. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällistä työotetta ja aikaisempaa kokemusta varastotyöstä.

Hakijalta odotamme myös tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika: ma-pe, pääsääntöisesti klo 8–16.

Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application