Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Maalareita

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun ammattitaitoisia maalareita.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on kertynyt jo aiempaa alan työkokemusta, ja itsenäinen työskentely on sinulle tuttua. Sinulta löytyy sekä omat työkalut että työturvallisuuskortti. 

Työ tapahtuu Oulun kaupunkialueella ja vaatii oman auton käyttöä. Kohteina on erilaisia liike- ja toimitiloja sekä asuntoja. Tehtävään sopiva henkilö osaa ottaa huomioon, että työskentelee asiakkaamme tiloissa.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti sisä- ja ulkomaalausta. Kohteessa ei valikoida työtehtäviä, vaan kaikki työt hoidetaan itse alusta loppuun saakka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät aina kesän loppuun saakka. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja miellyttävässä työyhteisössä, jossa saat vastuuta ja pääset näyttämään oman kädenjälkesi vaihtelevissa kohteissa.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application