Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Leipomotyöntekijä (sesonkityö)

Etsimme asiakkaallemme leipomotyöntekijää Juvalle sesonkitöihin!
Etsimme oma-aloitteista ja reipasta leipomotyöntekijää. Tärkeintä on, että olet oppimiskykyinen ja motivoitunut tekijä, työhön perehdytetään eikä aiempi kokemus ole välttämätöntä. Leipomolle tulisi pystyä liikkumaan omalla autolla kulkuyhteyksien takia.

Työpäiväsi sisältävät monipuolista leipomotyöskentelyä. Tarjolla on kokoaikainen työ ainakin elo-syyskuuhun saakka. Leipomotyöntekijä tekee ainoastaan aamuvuoroa, työvuoroja on maanantaista lauantaihin.
RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä saat käyttöösi mm. kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!
Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen!

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application