Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja

TYÖNJOHTAJA

Haemme asiakkaallemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen, joka tulee työskentelemään Espoo-Hyvinkää alueella.

Työnjohtajan tehtävässä tarvitset osaamista ja ymmärrystä rakennusalasta, kiinteistöjen rakenteista ja tietoteknisiä taitoja. Tehtävät painottuvat vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamiseen ja työtä tehdään paljon myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, ohjaat omalla esimerkilläsi työntekijöitä laadukkaaseen lopputulokseen eri projekteissa ja osaat aikatauluttaa tehtävät oikea-aikaisesti. Tehtävässä tarvitset hyvät kommunikointi- ja organisointitaidot, hyvän asiakaspalveluasenteen sekä B-ajokortin. Oma auto on tehtävässä eduksi.

Vastuualueeseen kuuluu myös resurssisuunnittelu ja tarvittavien tietojen välittäminen sidosryhmille.

Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja osaaminen korjausrakentamisesta sekä kosteusmittausosaaminen.

Tiimi johon voit työllistyä on nuorekas ja energinen. Asiakkaallamme on kattavat työsuhde-edut mm. lounas- ja kulttuurietu. Tässä yrityksessä on halutessasi hyvät mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen ja uralla etenemiseen.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Laura Vänskä, 0444124189 tai laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application