Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Junasiivooja

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme Ouluun siivoojaa junasiivoukseen.

Työssäsi tulet toimimaan osana siivouspalvelun ammattitaitoista tiimiä. Työtehtävät pitävät sisällään junasiivousta ja tasopesuja. Tehtävässä menestyminen ei edellytä alan koulutusta tai työkokemusta, mutta ne katsotaan hakijalle eduksi. Tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisten työkaverien tuen!

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työskentelyotteiltasi oma-aloitteinen ja ripeä eikä sekä nautit siitä, kun saat nähdä oman käden jälkesi puhtautta hohtavilla pinnoilla työskentelysi päätteeksi.

Tarjolla takuulla mielenkiintoinen työ mukavien työkavereiden kanssa!

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin ja työvuorot sijoittuvat kello 21 ja 05 välille.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application