Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanija

Haemme Hydroline Oy:lle Kuopioon kokoonpanijoita.

Työtehtäväsi sisältävät hydraulisylintereiden esikokoonpano- ja kokoonpanotöitä sekä testaamista. Hydrolinen tuotteet ovat valmistusteknisesti vaativia ja työssäsi pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Taustallasi sinulla on kokoonpanoasentajan koulutus ja/tai kokemus kokoonpano- tai asennustehtävistä. Lisäksi valmistavan teollisuustoimintaympäristön tuntemus katsotaan eduksesi. Tartut työhösi oma-aloitteisin ja huolellisin ottein. Olet joustava ja yhteistyökykyinen henkilö, jolla on valmius toimia osana tiimiä.

Tehtävä voi olla käytettävyytesi mukaan vakituinen tai määräaikainen. Työarkesi tehtävässä on kaksivuorotyötä, mutta työtehtävien hoituessa hyvin, on sinulla mahdollisuus myös vapaaehtoiseen yövuoroon. Työtä on tarjolla syksylle saakka, ja Hydrolinelle sopiville kokeneille osaajille mahdollisesti pidempäänkin.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kerro meille osaamisestasi ja täytä hakemuksesi tehtävään jo tänään, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, joten lisää myös palkkatoiveesi työhakemukseesi.

Heräsikö mieleesi kokoonpanotyöntekijän tehtävästä kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application