Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Ylikiiminkiin tuotantotyöntekijöitä.

Työntekijöitä etsitään puualan tuotannon eri tehtäviin, esimerkiksi maalaamoon ja maalaamon esivalmisteluun, koneistukseen, lasitukseen, lähettämöön sekä muihin tuotannon tehtäviin.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollista.
Jos sinulla on oikeanlainen työmotivaatio ja halu oppia uusia tehtäviä, saatat olla etsimämme tekijä.

Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto ja valmius vuorotyöhön ovat edellytyksenä tähän tehtävään valituksi tulemiseen.

Työt alkavat loppukesän tai alkusyksyn aikana, joten kerro hakemuksellasi, milloin olet valmis aloittamaan työt.

Työsuhde solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi arkisin klo 9–15 p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Hilppa Kukkonen p. p. 045 231 0590/ hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application