Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

HR-harjoittelija

Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä, työsuhdeasioista ja henkilöstöpalvelualasta? Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa pääset konkreettisesti tekemään ja oppimaan asioita?

Haemme nyt HR-harjoittelijaa Tampereen toimistollemme!

Harjoittelussa pääset tutustumaan rekrytointityöhön ja työsuhdeasioiden hoitamiseen, sillä työtehtäväsi sisältävät mm. hakemusten käsittelyä, työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluja, työtodistusten ja työsopimusten laadintaa, työsuhteiden hallintaan liittyviä avustavia tehtäviä sekä muita toimistotöitä. Tehtävissä pääset tutustumaan laajaan kirjoon eri toimialoja ja niiden rekrytointeja.

Pärjäät tehtävässä, jos uskallat tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa. Lisäksi pystyt työskentelemään muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Toivomme harjoittelun alkavan viimeistään syyskuussa. Harjoittelu kestää vuoden 2021 loppuun, mutta harjoittelun ajankohdasta on mahdollisuus myös joustaa tarvittaessa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16 välisenä aikana ja työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä perehdytysjakson jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan sekä hyvän perehdytyksen ja tuen työhön. Teemme töitä rennolla, mutta ammattimaisella otteella! Sinun on myös mahdollista työllistyä meille harjoittelujakson jälkeen ja alkaa rakentamaan uraasi henkilöstöalalla.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.8. mennessä - emme huomioi sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Miksi juuri Sinun kannattaa hakea harjoitteluun meille? Tutustu HR-harjoittelijan arkeen RTK-Henkilöstöpalvelulla blogissamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/blogi/rtk-henkilostopalvelun-matkassa-harjoittelijana/

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa aluemyyntijohtaja Johanna Lainio (johanna.lainio@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 535 9035, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application