Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Valaistusasiantuntija (B2B)

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Valtavalon valonlähteet valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa Suomessa käyttäen viimeisintä automaatioteknologiaa. www.valtavalo.fi

 

Oletko ratkaisumyyntihenkinen tiimipelaaja, jolta löytyy rahkeita astua B2B- kentän saappaisiin. Aiempi kokemus työskentelystä valaistusratkaisujen sekä -suunnittelun parissa katsotaan eduksi.

Haemme asiakkaallemme Valtavalo Oy:lle kasvun tueksi uutta VALAISTUSASIANTUNTIJAA vastaamaan asiakashankinnasta sekä palvelutuotannosta!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi vastaat omien, sinulle nimettyjen asiakkuuksien hallinnasta sekä yrityksen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen suunnittelusta tuottaen asiakkaille hyötyä ja lisäarvoa. Osallistut myös uusasiakashankintaan osana Valtavalon myyntiorganisaatiota.

Roolissa keskiössä on vahvan teknisen taustan lisäksi ratkaisukeskeisyys ja myynnillinen ote – jos osaat mukautua asiakkaan tarpeisiin ja tuottaa heille lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaa ja tavoitteita aidosti ymmärtäen, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta valaistusratkaisuiden suunnittelusta sekä B2B-kentällä toimimisesta tai vastavuoroisesti näyttöjä teknisestä osaamisesta sekä kyvystä omaksua teknistä informaatiota. Hakemamme tekijä on asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä tuloshakuinen, jolta taittuu työnteko niin suomen kuin englannin kielellä. Hakijan eduksi luetaan teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinnot, sekä ruotsin kielen taito.

Päivittäisessä työssäsi tulet käyttämään Office365 työkaluja sekä Dialux-ohjelmaa, joten sinulta odotetaan vahvoja IT-taitoja, aiempi kokemus ko. järjestelmistä luetaan eduksi.

Työn luonteen johdosta hakijoilta edellytetään matkustusvalmiutta. Asemapaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa, töitä hoidetaan pääsääntöisesti etätöinä. 

 

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi kiinnittää itsesi vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin osana Valtavalon loistavaa tiimiä, jossa sinulle tarjotaan kehittyvän kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet, modernit työkalut sekä kilpailukykyiset edut, ml. täysi autoetu.

 

Työsuhde

 

Palkkaus tehtävässä on kokemus- ja osaamistaustan mukainen sopimuspalkkaus kattavalla pohjapalkalla sekä kannustavalla bonusmallilla. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä HR-asiantuntijaamme Matti Huoviseen (050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ) , puhelinyhteydenotot arkisin klo 12-14.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application