Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Toimistoassistentti

Oletko työotteiltasi täsmällinen ja tarkka sekä nautit monipuolisista työtehtävistä toimiston puolella?

Etsimme Ratesteel Oy:lle Vieremälle TOIMISTOASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Ratesteel Oy on vuonna 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja, joka toimittaa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen laitekokonaisuuksien muodossa.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Ratesteel Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Toimistoassistenttina tehtäviisi kuuluu mm. myyntitilausten käsittely, ostolaskujen tarkastaminen, tehtaan materiaalien ja alihankinnan ostotilauksen käsittely ja toimitusten valvonta sekä tarjouslaskentaan liittyvät avustavat tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä muiden tehtaan tiimien kanssa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä jatkuva halu kehittyä paremmaksi työssään sekä oppia uutta. Ratesteel Oy:llä pääset käyttämään päivittäisessä työssäsi useita, nykyaikaisia IT-järjestelmiä. Sujuva järjestelmien käyttötaito sekä uusien järjestelmien käytön omaksuminen on tärkeää, kuten myös hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet osana kehittämässä organisaatiota ja sitoudut sen menestyksen edistämiseen.

Ratesteel Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi konsernin kolmen yrityksen tuen ja mahdollisuuden edetä tehtävissäsi ja urallasi. Pääset olemaan osa ilmapiiriltään nuorekasta ja vahvasti kasvavaa yritystä.

Olisiko siis sinun aikasi menestyä Savon sydämessä?
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Ratesteeliin tarkemmin osoitteessa: www.ratesteel.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application