Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja

Haemme Kuopion Traktorihuolto Oy:lle asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Valittu tekijä työllistyy alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoille ja siirtyy myöhemmin tehtävät hyvin hoidettuaan vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Työtehtäviin kuuluu maanrakennus- ja maatalouskoneiden huolto- ja korjaustöitä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti korjaamolla Sorsasalossa, mutta välillä käydään antamassa ns. ensiapuhuoltoa myös asiakkaiden luona paikan päällä lähiseuduilla. Asiakkaiden luokse tapahtuvaan liikkumiseen on talon auto käytössä (B-kortilla ajettava).

Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan, mutta toivomme hakijalta autoalan taustaa ja ymmärrystä koneiden ja laitteiden toiminnasta. Eduksi luetaan myös aiempi työkokemus raskaskalustoasennuksesta.

Työssä jokainen asentaja toimii itsenäisesti oman koneensa/työkohteensa parissa, mutta tarvittaessa tulet saamaan tukea ja neuvoa tiimin muilta asentajilta.

Työtä tehdään päivävuorossa, maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja tule osaksi tiivistä ja nuorekasta työporukkaa. Tarjolla sinulle on pitkäkestoinen ja mielenkiintoinen työ, jossa pääset ratkomaan koneiden ja laitteiden sielunelämää!

Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application