Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä Varkauteen

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, NDT-tarkastukseen, pintakäsittelyyn sekä muihin prosessilaitosten kunnossapidon ja valmistavan teollisuuden palveluihin.

Haemme nyt Heatmastersille tuotantotyöntekijää Varkauden toimipisteelle. 

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti lämpökäsittelyn parissa, ja työ sisältää muun muassa nosturien käyttöä.

Odotamme hakijalta omatoimisuutta, oppimishalua sekä oikeaa asennetta tekemiseen. Metallitaustasta sekä hitsaus- ja maalauskokemuksesta on hyötyä. Heatmastersilla sinua odottaa pieni, muutaman hengen yhteenhitsautunut työporukka, joka perehdyttää sinut työhön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla määräaikaisena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Työ on pääasiassa päivisin tehtävää arkityötä, mutta taitojesi karttuessa on mahdollisuus myös reissutöihin. Palkkaus teknologiateollisuuden TES.

Hae nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.10-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application