Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä, viimeistely ja loppusiivous

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Yritys on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaiden toiveita jo vuodesta 1970.
Veneitä valmistetaan Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 77 %.

Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Kaikki Bella-Veneiden tuoteryhmät valmistetaan Pohjoismaiden tiukkojen turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) ja VTT:n CE-kilvellä.
Jatkuva tuotekehitys ja moderni tuotanto yhdessä ammattinsa osaavien ja kokeneiden veneenrakentajien kanssa takaa laadukkaat lopputuotteet Suomen ja maailman markkinoille.

Katso lisää: https://www.bellaboats.com/

 

Haemme nyt veneenrakentajia Kuopion tehtaalle pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviä ovat loppusiivous ja viimeistely.
Työnkuvaltaan tehtävät ovat erilaisia ja niihin pystyy työllistymään erilaisilla taustoilla.

Työssäsi tulet toimimaan veneidenrakennuslinjan loppupäässä, hoitaen veneiden loppusiivousta tai viimeistelyä ennen veneiden lähtemistä asiakkaille.

Työtehtävissä korostuu laatu, tarkkuus, ahkeruus ja halu oppia ammattilaiseksi omalla alueellaan. Työtehtäviin saat perehdytyksen kokeneemman työntekijän opissa ja työt opittuasi hoidat tehtäviä pääsääntöisesti itsenäisesti tai työparin kanssa.

Tällä hetkellä töitä tehdään päivävuorossa, mutta tekijöiltä toivotaan mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa tarvittaessa.

Tarjolla sinulle on pitkäkestoinen työsuhde, joka alkaa määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Pääset osaksi reilun 100 hengen työyhteisöä, saat kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi perinteikkään veneen valmistajan palveluksessa.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään ja työt alkavat porrastetusti sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application