Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Taloushallinnon asiantuntija

Varkauden Tili on pitkän kokemuksen omaava, vuonna 1968 perustettu tilitoimisto, jossa nykyinen omistaja on toiminut vuodesta 1988. Varkauden Tili Oy tarjoaa monipuolisesti ja kattavasti kaikki taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpidon, tilinpäätökset, yritysten perustamiset ja verosuunnittelut sekä yrityskaupat.


Etsimme asiakkaallemme Varkauden Tili Oy:lle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Työpäivääsi kuuluu monipuolisesti eri alan asiakkaiden kirjanpitoa ja palkanlaskentaa, sekä tilinpäätöksiä ja verotukseen liittyviä tehtäviä. Pääset työskentelemään pienessä ja rennossa työyhteisössä viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa Varkaudessa.

Odotamme hakijalta asiakaslähtöistä asennetta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta tilitoimistoympäristössä työskentelystä.  Procountor-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. 

Varkauden Tili on joustava työnantaja, ja sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Työ alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan pian! 

Lisätietoja paikasta antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application