Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä tehdasympäristöön

Haemme asiakkaallemme Lapinlahdelle tuotantotyöntekijää  määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset tuotannon tehtävät.

Työtehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja halu oppia tekemään uusia työtehtäviä. Eduksi toki luetaan aiempi työkokemus tehdasympäristöstä ja vastaavista työtehtävistä.


Tulet olemaan osa tiimiä ja isompaa työyhteisöä, joten hyvän asenteen lisäksi toivomme myös osaamista tiimityöskentelyyn.
Tehdasympäristö ja tuotanto on koneellista ja kulkee tuotantojärjestelmien kautta, joten tehtävän suorittamisessa myös tietotekninen osaaminen on suotavaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Alkuun työsuhde alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kautta määräaikaisella sopimuksella, mutta tekijällä on hyvä mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen työt hyvin hoitaessaan.


Pääset työssäsi osaksi työyhteisöä, jossa työntekijöiden ammattitaidosta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehditaan.

Hae paikkaa  oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat tarpeen mukaan syksyn 2021 aikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai

susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application