Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rengasasentaja, Joensuu

Haemme Joensuulaiselle autoalan asiakkaallemme rengasasentajia syksyn sesonkiin.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa sekä muita oheistöitä kuten työskentelyä rengasvarastossa.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on ehdottomasti etu. Olet työntekijänä ahkera ja hoidat annetut tehtävät huolellisesti annetussa aikataulussa. Taidat asiakaspalvelun salat ja tyytyväiset asiakkaat on sinulle kunnia asia.

Töiden aloitus ajoittuu loka-marraskuulle ja sesonki kestää noin kuukauden. Työt ajoittuvat klo 7.45-16.30 väliselle ajalla. Tilanteen vaatiessa työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application