Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Huoltomies

Haemme asiakkaallemme HUOLTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Lopen tuotantotehtaalle Läyliäisiin

 

Tehtävänäsi on tuotantotehtaalla erinäiset huoltomiehen työt, esimerkiksi vianselvitystä ja erinäisiä korjaus sekä huoltotöitä. Pääset myös mukaan ennakkohuoltojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta tai esim. kunnossapidon ammattitutkintoa, kone- ja tuotantotekniikan tai metallialan perustutkintoa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii myös perushitsaustaitoa, ammattihitsaaja ei tarvitse olla. Tärkeintä, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä.

Työaika: ma-pe 8-16, työaika sovittavissa hyvinkin joustavasti.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.  

Lisätietoja antaa tarvittaessa palvelupäällikkö Tomi Tastén, tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application