Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kiinteistöhuollon työtehtävät, UROS Live -areena

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Oletko kiinteistöhuollon työtehtävissä jo kyntesi näyttänyt osaaja valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle UROS Live -areenan kiinteistöhuollon tiimiin kokoaikaisia KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Tehtävänkuva

 UROS LIVE -areenalla työskentelevässä kiinteistöhuoltotiimissä tulet vastaamaan osaltasi areenan kiinteistön toiminnasta ja viihtyvyydestä. Areenan teknologia on nykyaikaista ja tapahtumia järjestetään vuoden jokaisena päivänä aina jääkiekko-otteluista suurkonsertteihin, joten toimiva kiinteistötekniikka ja viihtyisä ympäristö ovat asiakaskokemuksen keskiössä.

Perinteisen sisä- ja ulkokiinteistöhuollon lisäksi kiinteistöhuollon tiimi tulee vastaamaan myös areenan kaukaloiden jäähuollosta UROS LIVE -areenan kenttämestarin alaisuudessa – hakijoilta edellytetään siis aitoa innokkuutta ja valmiutta opetella uutta jäähoidon työtehtävien muodossa. Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja aiempi kokemus jäähoidosta ei ole edellytys.

Etsimämme kiinteistöhuollon osaaja on mukautuva, itseohjautuva, asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeinen persoona, jolta luonnistuu työskentely hetkisessä työympäristössä.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä sekä valmiutta oppia uutta ja haastaa itseäsi. Voit olla myös jäähuollon kokemuksella varustettu osaaja, jolta löytyy paloa kehittyä kiinteistöhuollon moniosaajaksi! Hakijan eduksi luetaan alan soveltuvat tutkinnot.

Työaika tehtävissä sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin, mutta areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa, joten vuorotyövalmius ja joustavuus työaikojen suhteen ovat edellytyksiä asiakaskohteen toiminnan sujuvuuden takaamiseksi.

 

Työsuhde

Valitut henkilöt työllistyvät kokoaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan ja työsuhteissa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta.

 

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application