Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tapahtuma- ja keikkasiivoojia

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia UROS LIVE -areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa.

Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle lukuisia TAPAHTUMA- JA KEIKKASIIVOOJIA.

 

Tehtävänkuva

Osana RTK-Palvelun Tampereen siivouksen keikkatiimiä tulet osallistumaan UROS LIVE -areenan tapahtumien siivouksiin tarvittaessa töihin kutsuttaessa. Keikkasiivoojille tarjotaan työtä myös Tampereen muissa siivouskohteissa. Tämä työ sopiikin mainiosti lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi. Hakijan eduksi luetaan B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan tarvittaessa töihin kutsuttavana RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Mitä tarjoamme?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös edistykselliset ja vaivattomat työterveyspalvelut kumppanimme kautta. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application