Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijöitä Leppävirralle

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta 

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys­ ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Gebwell valmistaa ja myy kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Tiimiin kuuluu jo yli 200 gebwelliläistä, haluatko sinäkin liittyä joukkoon?
www.gebwell.fi

Etsimme nyt Gebwell Oy:lle Leppävirralle varastotyöntekijöitä!

Työtehtävät sisältävät tehtaan sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllytystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä. Etsimme tekijöitä yrityksen kolmelle eri tehtaalle, jotka kaikki sijaitsevat Leppävirralla.

Etsimämme henkilö on reipas, ahkera ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Eduksi tehtävään katsotaan trukin käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä. Työtehtävät voivat sisältävät myös tarvittaessa osallistumista muihin tuotannon avustaviin työtehtäviin, riippuen mille yrityksen kolmesta tehtaasta kukakin valittu sijoittuu.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkavat RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla, josta hyvien tekijöiden on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.
Tarjolla on päivätyö ja palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi nopeasti tulemaan!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application