Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanija/asentaja

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon kokoonpanijoita/asentajia keskiraskaaseen metalliteollisuuden laitevalmistukseen.
Tarvetta on pitkäaikaisille tekijöille ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Työssäsi tulet toimimaan monipuolisesti sekä mekaanisissa että hydraulisissa kokoonpanotöissä, valmistaen isompia laitekokonaisuuksia. Toimit osana tiimiä, jossa kukin toimii omien vahvuuksiensa mukaisissa tehtävissä.
Pajatyöskentelyn lisäksi työ sisältää myös ajoittaista asennusreissua ympäri maailmaa. Reissut kestävät yleensä max. 1-2 viikkoa ja niitä on noin kymmenkunta vuositasolla. Reissuille lähdetään aina vähintään kahden hengen tiimeissä.
Pajatyöskentely tapahtuu päivävuorossa.

Tehtävässä pärjäämiseen antaa hyvän taustan esimerkiksi koneasentajan tai raskaskalustoasentajan osaaminen/koulutus, mutta aiempi koulutus ei kuitenkaan ole välttämätöntä.
Tehtäviin perehdytetään, joten myös muilla taustoilla ja työkokemuksella voi olla mahdollista työllistyä.

Jos olet kiinnostunut kokoonpanijan/asentajan tehtävästä ja olet valmis myös reissuun, niin jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään ja työt alkavat sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application