Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Avustava tuotantotyöntekijä puualalle

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen avustavaa tuotantotyöntekijää puualan töihin!

Työnkuvaasi kuuluu avustavat puusepän työt ovituotannossa.
Työ on ajoittain reipastahtista, joten hakijalta toivotaan paineensietokykyä ja rivakkaliikkeisyyttä.

Työssä pärjää oikealla ja oppimishaluisella asenteella sekä kovalla motivaatiolla. Työ on fyysista seisomatyötä, ja hyvät kädentaidot katsotaan eduksi. 
Työhön perehdytetään.

Työ on kokoaikainen päivätyö, ja palkka maksetaan Puusepän teollisuuden TES:in mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkuun työsopimus solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta vuoden loppuun, hyvälle työntekijälle töitä voi olla pidemmäksikin aikaa. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Noora Toivanen puh/sms/wa 0444124279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application