Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneistajia

Oletko vuorotyövalmis teollisen CNC-koneistuksen osaaja vailla uusia haasteita?


Etsimme asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle CNC-koneistajia!

 

Tehtävänkuva

CNC-koneistuksen tehtävissä tulet operoimaan Fanuc-ohjattuja CNC-sorveja. Konekanta on nykyaikainen ja monipuolinen, joten hakijalta toivotaan kokemusta ohjelmoinnista tai vähintään asetusten muuttamisesta. Huomioimme rekrytoinnissa myös kehityshaluiset tekijät, jotka ovat kerryttäneet kokemusta muista koneistustehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin (vuorot klo 6-14 ja 14-22).

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan kokemuksen lisäksi vuorotyövalmiutta - keskiössä ovat myös itseohjautuva työote ja ongelmanratkontakyky. Hakijan eduksi luetaan soveltuvat koulutukset sekä trukin käyttökokemus tehtävästä riippumatta.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena - osaamisesi näyttämällä sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työaika tehtävissä on 40h/vk. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mitä tarjoamme?

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application