Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kiinteistökirjanpitäjä

Tilitalo Emma Oy on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin erikoistunut taloushallinnon palveluyritys. Yritys tuottaa kattavat taloushallinnon palvelut yli 1000 taloyhtiölle kautta Suomen, isännöitsijätoimistojen kautta tai suoraan.

Etsimme juuri nyt Tilitalo Emmalle kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet kirjanpidon ammattilainen, jolle on kertynyt jo hieman alan kokemusta. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asenne – voit olla myös alan aloitteleva taitaja, mikäli sinulta löytyy intoa oppia uutta ja kyky ottaa haltuun vaativia kokonaisuuksia. Tilitalo Emman joukkueeseen sopii erinomaisesti idearikas, asiakaspalveluhenkinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäiseen työhön kykenevä vastuunkantaja.

Työssäsi vastaat kirjanpidon ja tilinpäätöksien laatimisiin liittyvistä tehtävistä. Palkanlaskentaosaaminen ja kiinteistöpuolen kirjanpidon tuntemus lasketaan eduksesi. Tilitalo Emmalla on käytössään Visma Fivaldi- taloushallinnon ohjelma, josta mahdollinen aiempi kokemus katsotaan myös eduksesi. Työtehtävien osalta sinua odottaa kattava perehdytys, ja esimerkiksi kiinteistöpuolen kirjanpidon kokonaisuuden pääset oppimaan myös käytännön tehtävissäsi.

Työarjessasi pääset osaksi rentoa työkulttuuria, jossa sinulla on aito työyhteisön tuki. Olitpa läsnä toimistolla tai kotitoimistollasi etäyhteyden päässä, on sinulla aina tiimi ympärilläsi auttamassa. Työssäjaksamistasi ja hyvinvointiasi tuetaan muun muassa Smartum -liikunta ja kulttuuriedun muodossa sekä yhteisin tyky- tempauksin. Halutessasi pääset myös itse vaikuttamaan, millaisia työhyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia yrityksessä voitaisiin ottaa käyttöön.

Työpisteesi voi sijaita Oulussa, Varkaudessa, Järvenpäässä tai Mikkelissä. Tilitoimisto Emmalla on käytössään nykyaikaiset työvälineet, joten sinulla on käytettävissäsi myös joustava etätyömahdollisuus.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.  Lisätietoja antavat RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntijat Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application