Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Yksikönpäällikkö

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelun asiakkaita ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Vastuullisuus, innovatiivisuus ja työntekijöistä välittäminen takaavat RTK-Palvelun menestymisen. RTK-Palvelu toimii laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti lähellä asiakasta. 

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet. RTK-Palvelun liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja toimii yli 30 paikkakunnalla. 

Tutustu tarkemmin RTK-Palvelun tavoitteisiin ja tapaan toimia osoitteessa https://www.rtkpalvelu.fi.

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa ammattilaisilleen hyvät kehittymisen mahdollisuudet.
Nykyisen yksikönpäällikön siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä, haemme suuriin saappaisiin erinomaista seuraajaa yksikönpäällikön rooliin Jyväskylään.
Ennen eläköitymistään, nykyinen yksikönpäällikkö hoitaa sinun perehdytyksen, joten saat siis erinomaisen perehdytyksen tehtäviisi huippuammattilaiselta

Työtehtävissäsi tulet vastaamaan Keski-Suomen talousalueesta ja kannat kokonaisvaltaisen vastuun yksikön toiminnasta. Toimit esihenkilönä palveluesimiehille ja kiinteistösihteereille, laadit myös yksikön budjetin ja seuraat budjetin toteutumista sekä toimit yksikössä työsuojelupäällikkönä.
Omalla toiminnallasi varmistat palvelun ja laadun toteutumisen ja luot alaisillesi edellytykset hoitaa työnsä menestyksekkäästi ja organisaation arvojen mukaisesti. Osallistut myös itse yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa sekä tarjousten laadintaan.
Työ on itsenäistä ja sinulla on vastuun rinnalla myös suuri päätäntävalta yksikkösi asioihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa osaamista, joka voi olla hankittuna koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta.
Sinulla tulisi olla myös kykyä kantaa vastuuta ja rohkeutta tehdä päätöksiä.

Osaat toivottavasti innostaa alaisia ja pystyt luomaan heille parhaat mahdolliset olosuhteet onnistumiseen.

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta ja vastuullisesta työstä?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Valittu henkilö menee suoraan RTK-Palvelun kirjoille vakituiseen työsuhteeseen ja töiden aloitus sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application