Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennusapulainen

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon rakennusapulaista.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisia timpurin apumiehen töitä, kuten esimerkiksi lattian suojausta ja tavaroiden haalausta.
Käsityökalujen käyttötaito ja aiempi kokemus rakennusalan töistä katsotaan eduksi.

Arvostamme työturvallista työotetta sekä sosiaalisia- ja tiimityötaitoja.

Tässä tehtävässä menestyy omatoiminen ja ahkera työntekijä, joka nauttii fyysisestä työstä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen, vaatetus ja suojaimet asiakkaan puolesta.

Tarjoamme kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat projektin loppuun saakka. Alan ammattilaisella voi olla mahdollisuus myös jatkoon projektin saneeraus- ja kunnostustöissä.

Palkkaus rakennusalan TES:sin mukaisesti. Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application