Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähkömetallimiehiä Telakalle

Olet sitten pitkään alalla toiminut kokenut ammattimies tai vasta työuralle ponnistava tekijä, jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme SCC Installation Oy:lle sähkömetallimiehiä Helsingin telakalle. 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on kaapelihyllyjen asennus laivaan. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi mutta mikäli olet hitsaustaitoinen ja kuvanluvun hallitseva metallimies, pystyt työn hoitamaan. Työssäsi pääset työskentelemään osana osaavaa tiimiä joten hallitsethan ryhmässä toimimisen. Työturva- ja tulityökortti vaaditaan työn suorittamiseen.


Työsuhde ja palkkaus

Työ on kokopäivätyötä ja hommia on luvassa marraskuun loppuun sekä mahdollista jatkoa. Palkkaus TES:n mukaan tai neuvoteltavissa.


Mitä tarjoamme?

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien.

RTK-Henkilöstöpalvelu välittää sinusta sekä sinun hyvinvoinnistasi ja siksi tarjoamme työntekijöillemme mahtavia sekä vaihtuvia etuuksia tarjoavan henkilöstöetuohjelman. Työntekijänä saat myös käyttöönsä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan vapaa-aikaasi. Olemme työnantajana joustava sekä helposti lähestyttävä taho, keneltä voi kysyä apua niin isoissa kuin pienissäkin huolissa - käytät sitten perinteistä viestintää tai digitaalisia kanavia.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application