Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.  

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.  

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!  

Etsimme asiakkaallemme VeliMarkille Ouluun markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen.  

Työarkesi pitää sisällään monipuolisten markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottamista ja suunnittelua VeliMarkin myyntitiimin tueksi. Innovatiivisella otteellasi ja taitavissa käsissäsi syntyvät muun muassa uutiskirjeet, mielenkiintoiset sisällöt ja somemateriaalit. Sinulla on silmää visuaalisuudelle ja kuvankäsittelytaidoillasi valmistelet VeliMarkin brändin mukaiset markkinointimateriaalit. Huolehdit myös VeliMarkin somekanavien ylläpidosta ja esimerkiksi verkkokaupan tiedotteiden luomisesta.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomitutkinto. Voit olla hyvin viestinnän ja markkinoinnin urasi alkutaipaleella, sillä tärkeimmässä roolissa ovat asenne sekä valmius ja into oppia uutta! Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Työaika on säännöllinen 37,5 h/vko.

VeliMarkilla sinua odottaa innovatiivinen kolmen hengen markkinointitiimi, jonka kanssa on inspiroivaa ideoida ja toteuttaa. Oletko sinä tämän innokkaan tiimin tuleva jäsen? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian, sillä haastattelemme sopivia markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia jo hakuaikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään joulukuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntija Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application