Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyntipäällikkö

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!

Etsimme asiakkaallemme VeliMarkille Ouluun myyntipäällikköä.

Olet aidosti myynnistä syttyvä henkilö, joka työskentelee itsenäisesti ja tavoitteellisesti. Myyntitaitojasi vahvistaa luovuus löytää asiakkaalle juuri oikeat ja hänen liiketoimintaansa tukevat ratkaisut. Työssäsi luot kohtaamisia asiakkaiden kanssa kasvotusten, puhelimitse sekä sähköisiä kanavia, kuten Teamsia hyödyntäen. Tehtäväsi tärkeässä roolissa aktiivisen uusasiakashankinnan lisäksi on myös olemassa olevista asiakkuuksista huolehtiminen yhdessä seepratiimimme kanssa.

Aikaisempi puhtaus- tai HoReCa-alan tuntemus on tehtävässä eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviisi. Voit olla vasta myyntiuraasi aloitteleva innokas tekijä, tai kokeneempi konkari, pääasia on, että sytyt myyntityöstä ja asiakkaiden odotusten ylittämisestä.

Myyntialueesi on Oulun alue noin 100 kilometrin säteellä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito on eduksesi.

VeliMarkilla sinua odottaa innostunut työyhteisö, joka on valmis antamaan myyntityöllesi täyden tuen. Lisäksi hyvinvoinnistasi huolehditaan työssä ja vapaa-ajallasi laajan työterveyden ja vakuutusturvan muodossa.

Oletko sinä etsimämme myynnin taitaja? Lähetäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta palkkatoiveineen viimeistään 3.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antavat arkisin klo 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntijat Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application