Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennustyöntekijöitä Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme rakennusalan työntekijöitä Varkauden talousalueelle.

Työtehtävät vaihtelevat avustavista rakennusapulaisen tehtävistä ammattiosaamista vaativiin rakennus- ja jälleenrakennuksen ammattityötehtäviin.

Rakennustyöntekijältä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua ja kykyä oppia ja käsitellä uusia asioita. Työkalujen ja -laitteiden käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus sekä alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeitä ovat myös hyvät tiimityötaidot sekä työturvallinen asenne. 

Työt alkavat heti tai tekijän käytettävyyden mukaan. Tarjolla on sesonkiluontoisia sekä pidempiaikaisia työsuhteita.

Työturvallisuuskortti on pakollinen, ajokortti sekä tulityökortti ja muut ammattipätevyydet katsotaan eduksi.

Työtehtävistä maksetaan kokemuksen mukaan rakennusalan TES:sin mukaista palkkaa. Töitä on pääasiassa arkisin päiväsaikaan, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?