Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähkökeskus-/kojeistoasentajia

E Avenue hoitaa sähkönjakelun monissa meille kaikille tärkeissä kohteissa kuten kauppakeskuksissa, kouluissa, sairaaloissa, teollisuuslaitoksissa, rautateillä, metrossa, lentoasemilla ja laivoissa. Laatu ja turvallisuus ovat E Avenuen toiminnan lähtökohdat. https://eavenue.fi/

Oletko itseohjautuvalla ja ripeällä työskentelyotteella varustettu tekijä? Olisiko liukuva työaika sinun juttusi?

Haemme asiakasyrityksellemme E Avenue Oy:lle rekrytointitoimeksiantona useita KOJEISTOASENTAJIA Ikaalisiin!

Tehtävänkuva ja odotukset

E Avenuen Ikaalisten toimipisteellä valmistetaan kiinteistösähkökeskuksia. Kojeistoasentajat työskentelevät itsenäisissä tiimeissä keskusten valmistuksen parissa. Työtä tehdään liukuvasti päivävuorossa arkipäivisin.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, piirikaavioiden lukutaitoa ja tiimityöskentelytaitoja.

Sähköalan peruskoulutus tai alan tehtävissä kartutettu kokemus tarjoavat hyvät lähtökohdat kojeistoasentajan tehtäviin, mutta myös kädentaitoja ja sorminäppäryyttä kehittävät harrastukset luetaan hakijan eduksi. Ennen kaikkea etsimme kehittymishalukkaita ja vastuuntuntoisia tekijöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita keskusasennuksesta. Voit olla siis vastavalmistunut, alanvaihtaja tai jo pidempään kojeistoasennuksen tehtävissä toiminut konkari.

 

Työsuhde

Työaika tehtävissä on 37,50 h viikossa ja työt sijoittuvat liukuvasti arkipäiville. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on TES/sopimuksen mukaan kokemus- ja osaamistaustasi huomioiden.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan E Avenuelle.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

E Avenue tarjoaa osaajilleen hyvän ja tiiviin työyhteisön, liukuvan työajan siistissä sisätyössä sekä laajan työterveyshuollon. Kehittymishaluisille tekijöille tarjotaan mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistaan tarjoamalla haastavampia työtehtäviä mahdollisuuksien mukaan.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)  - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#työelämänkohtaamisia #montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?