Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä

Etsimme yhteistyössä asiakkamme kanssa Joensuuhun varastotyöntekijää.

Työarkesi koostuu tehtaan lähtevän ja saapuvan materiaalivirran materiaalinhallinnasta ja varastoinnista. Työtehtäviisi kuuluvat niin toimitusvarmuuden takaaminen, varastosaldojen seuranta sekä vastaanottotarkistukset. 

Oletko sinä etsimämme joustava työntekijä, jokaa oma-aloitteisen otteen työhön ja kyvyn tehdä itsenäisiä ratkaisuja? Työssä onnistuaksesi tarvitset hyviä kommunikaatio- ja IT-taitoja. Hallitset muun muassa MS Office Outlook, Excel, iScalan ja Winstore käytön. Työskentelet sujuvasti suomenkielellä, mutta myös pystyt tarvittaessa kommunikoimaan sekä ymmärtämään ohjeistuksia englannin kielellä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta ja trukinkäsittelytaidot katsomme eduksi.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja työ on joko päivätyötä tai kolmivuorotyötä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.   

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?