Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Elintarviketyöntekijöitä

Etsimme Elintarviketyöntekijöitä asiakkaallemme Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Olet etsimämme tekijä jos olet toimeen tarttuva ja valmis elintarvikealan linjasto työhön. Halu oppia ja tehdä työtä ohjeiden mukaan ovat tärkeä osa työhön perehtymistä.

Työpäivät sisältävät monipuolisia teollisuuden alan tehtäviä leipomossa. Työskentely aloitetaan linjastotehtävistä, mutta hyville tekijöille on mahdollisuus päästä etenemään myös muihin tehtäviin. Työ on fyysisesti kuormittavaa.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä tehtävään perehdytetään. Tärkeää on hyvä asenne ja halu tehdä töitä hyvässä porukassa. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa fyysistä kuntoa, työ on fyysisesti raskasta.

Työvuorot ovat aluksi maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin klo 15-23. Myöhemmin pääset tekemään myös yövuoroja, joista saat Elintarviketeollisuuden TES mukaiset hyvät yölisät.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi/ +358 44 412 4189

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?