Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja

Debomix Oy on vuonna 1995 perustettu metallien sorvauksen ja jyrsinnän ammattilainen, joka takaa asiakkailleen tehokasta palvelua ja joustavaa yhteistyötä. Debomix Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Debomix Oy, Ratesteel ja RDTC Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Haemme nyt Debomix Oy:lle Vieremälle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajan roolissa toimit tuotantopäällikön alaisuudessa ja olet vastuussa mm. tuotannon henkilöstön päivittäisestä johtamisesta sekä työjonojen hallinnasta ja oikea-aikaisesta toteutumisesta.
Toimit tuotannon esimiehenä lattiatasolla, hoidat päivittäisiä tilanteita sekä jalkautat LEAN-menetelmää organisaation suunnitelmien mukaisesti.
Työtäsi teet tiiviissä yhteistyössä tuotannon henkilöstön, osto- ja tilauskäsittelyn, laatupuolen sekä tuotantopäällikön ja tehtaanjohtajan kanssa.

Koneistuksen ymmärtäminen ja kokemus koneistustyöstä on ensisijaisen tärkeää tehtävän hoitamisen kannalta. Sinun tulee kyetä tarvittaessa puuttumaan, kommentoimaan ja järjestelemään tuotantoa päivä- ja viikkotasolla.
Aiempi esimieskokemus luetaan eduksi, mutta tämä paikka voi olla myös sinulle, joka haet urallesi ensimmäistä esimiesroolia.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää koneistustaitojen lisäksi hyviä ihmissuhdetaitoja, järjestelmällistä ja ennakoivaa työotetta sekä kykyä kehittää omaa ja organisaation toimintaa koko ajan entistä paremmaksi.
Myös tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi ja kehittymisesi mukaisesti.

Tarjolla on vakituinen työsuhde kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa sekä aito mahdollisuus myös edetä tulevaisuudessa uralla yrityksen ja konsernin sisällä. Pääset työssäsi vaikuttamaan asioihin ja kehittämään sekä tuotantoa että organisaatiota kasvun tiellä. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat ympärillesi mainion työporukan sekä oikeanlaista tekemisen meininkiä!

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antavat RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi sekä HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?