Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneenkäyttäjä/ tuotannonvalvoja, Konala

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin, Konalaan, tuotannonvalvojaa/ koneenkäyttäjää

Työ sisältää tuotannonvalvontaa sekä kokoonpanokoneen käyttöä, varmistetaan, että tuotantoon ei tule katkoksia sekä tarkkaillaan tuotteiden laatua. Jos koneeseen tulee vikailmoitus, on se osattava korjata. Pysähdykset johtuvat usein pienistä yksinkertaisista vioista esim. koneessa on joku tukos, valosilmä on likaantunut tms. Korjaustyöt suoritetaan ihan perus työkaluja käyttäen. Työ on rutiininomaista ja tuotannonvalvonta vaatii tarkkuutta ja valppautta.

Työhön perehdytetään mutta toivomme hakijoilta ymmärrystä koneiden käytöstä ja aiempaa kokemusta esim. mekaanisten koneiden parissa työskentelystä. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon, olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä, omaat hyvän asenteen ja olet sekä huolellinen että tarkka työssäsi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on kolmivuorotyötä ma-pe.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Alkuun 1 v. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

Palkkaus: 12€/h + lisät

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?