Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Prosessityöntekijä

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Piirilevyjen valmistuksen ohella Aspocomp tarjoaa niihin liittyviä suunnittelu- ja logistiikkapalveluita.

Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. 

Tulet täydentämään noin sadan ammattilaisemme joukkoamme ja varmistamaan Aspocompin hyvää asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Lisätietoa yrityksestä saat osoitteessa www.aspocomp.com

Etsimme asiakkaallemme Aspocomp Oy:lle prosessityöntekijää tuotantoon silkkipainoon.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Nautit yksin työskentelystä ja vastuunkannosta etkä säikähdä reipasta työtahtia, vaan sinulla pysyy langat käsissä myös hoitaessasi samanaikaisesti useita eri työvaiheita. Lisäksi pidät fyysisestä työstä ja olet kätevä käsistäsi.

Prosessityöntekijänä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi levyjen esikäsittely, maskin levitys ja uunitus, epoksitulppaus sekä merkintäpaino. Olet vastuussa omasta työstäsi sekä sen laadusta.

Vaikka kyseiset tehtävät eivät olisikaan sinulle vielä tuttuja, mutta tunnistit itsesi aiemmasta kuvailusta, voisit olla tehtävään sopiva henkilö! Tärkeintä on motivaatio opetella prosessiteollisuuden salat sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan, sillä alan ammattilaiset antavat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9–13 Hilppa Kukkonen p. 045 231 0590/ hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?