Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja iltavuoroihin

Haemme asiakkaallemme siivoojaa Joroisiin myymäläkohteen siivoukseen.

Vuorot ovat iltapainoitteisia, joten työ sopii loistavaksi lisätienestiksi opiskelujen tai toisen työn oheen. Työssäsi tulet huolehtimaan myymälän siisteydestä 4-5 päivänä viikossa, myös lauantaisin. Työpäivien pituus on 3,5h ja kohteen siivous tehdään klo 16-21 välisenä aikana. Puolet työstä on koneella ajamista.

Tekijältä toivomme huolellista otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta arvostamme erityisesti hyvää työmotivaatiota sekä reipasta otetta työhön.

Työt alkavat 1.11 määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoille.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?