Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kotisiivooja

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltaviksi. Alusta lähtien Kotipalvelu Pajunkissa on halunnut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle Kuopioon kotisiivoojaa.

Työpäiväsi pitävät sisällään kotitalouksien siivoustyötä, erilaisia kotitöitä ja toimistosiivousta. Työssäsi pääset näkemään kätesi jäljen ja luot asiakkaalle sujuvampaa arkea.

Siivottavat kohteet ovat pääasiassa asiakkaiden koteja, joten työskentelyotteesi on huolellinen, täsmällinen ja taidat myös sosiaaliset tilanteet asiakkaiden kanssa. Olet oma-aloitteinen henkilö, joka aidosti pitää siivoamisesta, järjestelystä ja kotitöistä tarttuen itsenäisesti tuumasta toimeen. Toivomme, että sinulta löytyy ammattitaitoa pesuaineiden ja -välineiden käytöstä sekä osaamista siivottavien pintamateriaalien huomioimisesta. Saat työtehtäviisi kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten asenne ratkaisee.

Työmääräsi on neuvoteltavissa, joten voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai myös osa-aikaisesti esimerkiksi opiskeluiden ohella.
Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten sinulla tulisi mielellään olla oman auton käyttömahdollisuus, joskaan sekään ei ole ehdoton vaatimus.

Innostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi lähettämällä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?