Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Menetelmäkehittäjä Laitilaan

Coreplast Laitila perustettiin vuonna 2004, mutta vahva historiamme ulottuu vuoteen 1968 saakka. Tänään työllistämme yli 100 muovialan ammattilaista. Valmistamiemme muovikomponenttien iskupainot vaihtelevat 1 grammasta aina 8000 grammaan asti. Ruiskuvalun ja monikomponenttiruiskuvalun lisäksi tarjoamme useita painatus-, liittämis- ja viimeistelytekniikoita sekä tuotteiden kokoonpanoa ja logistiikan palveluja. Osana tanskalaista SP Groupia, pystymme tarjoamaan monipuolisesti myös muut muovialan valmistusmenetelmät.

Haemme suoraan Coreplast Laitila Oy:lle innovatiivista Menetelmäkehittäjää (ruiskuvalu ja kokoonpano) vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänäsi on tutkia ja kehittää tuotannon toimivuutta koko tehtaan automaation hyväksi. Ratkaista ongelmia, esimerkiksi kokoonpanon apuvälineiden kehittäminen ja robotiikan lisääminen tuotantoon. Saat päästää luovuutesi valloilleen ja vastaat omasta työstäsi, koneista, automaattien ja prosessien käynnistä. Olet yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä. Osaat kouluttaa työyhteisöä uusiin automaation osa-alueisiin ja osallistut mm. tuotannon kehityspalavereihin.

Sinulla on intohimona tekniikka ja sen kehittäminen. Eduksi kokemus kehitystyöstä ja tekninen koulutustausta.

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan Coreplast Laitila Oy:n kirjoille koeajan puitteissa. Työsuhteessa sovelletaan Muovi- ja kemiantuote teollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus kokemuksen mukaan. Työ on päivätyötä.

Mitä tarjoamme

Työtä uusimpien tekniikoiden parissa ja vapaat kädet niiden toimintaa kehittämään. Modernin ja kansainvälisen työympäristön. Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Kannustavan työympäristön ja yhteisön.

Coreplastin työntekijänä saat kuntosali ja uimahallietuja. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Jaanaan: (jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 765 7210, puhelintiedustelut arkisin klo 12-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

 

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?